Χριστίνα Ορφανίδου Big Brother: Με λυγμούς αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο

0
29

Για το επίμαχο «ροζ» βίντεο μίλησε η Χριστίνα Ορφανίδου κατά τη διάρκεια του live που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18 Σεπτεμβρίου).

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ένα βίντεο 37 δευτερολέπτων, στο οποίο βλέπουμε μόνο εκείνη σε προσωπικές στιγμές, με τον ερωτικό της παρτενέρ να μην φαίνεται, γιατί είναι εκείνος που βιντεοσκοπεί τη στιγμή με το κινητό του. Έτσι, η Χριστίνα Ορφανίδου στο live της Παρασκευής άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για το βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Είναι πολύ συχνό δυστυχώς αυτό το φαινόμενο. Δεν είμαι η μόνη», σχολίασε και είδαμε ένα ακόμα βίντεο με την on camera της εξομολόγησή της. Μπήκε σε ένα ειδικό δωμάτιο οπού ανέφερε τις πιο σημαντικές χρονολογίες της έως τώρα ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές τις χρονολογίες ήταν και το 2017. Με κλάματα στα μάτια εξομολογήθηκε πως βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. «Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας», αποκάλυψε.

Και προσέθεσε: «Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Διαδίκτυο προσωπικές μας στιγμές. Το μετέδιδε από κινητό σε κινητό. Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούρια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες». «Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει», κατέληξε με λυγμούς και έδωσε τη συμβουλή της στα νέα κορίτσια.

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Αμέσως μετά το βίντεο με την εξομολόγηση της Χριστίνας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον αέρα του «Big Brother» και καταδίκασε την πράξη του πρώην φίλου της Χριστίνας. «Είμαι έξαλλος, έξω φρενών… Είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που μάθαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, είναι ένας φαλλοκράτης, ένας ανύπαρκτος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του. Η ευθύνη σου είναι ότι έμπλεξες τη ζωή σου με αυτό το πράγμα. Πώς επέτρεψες σε αυτό το πράγμα να τον εμπιστευτείς; Μην κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι, αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr