Χριστίνα Ορφανίδου: Έκανε «χαμό» στο Instagram

0
49

Το Big Brother μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο οι παίκτες του συνεχίζουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Συγκεκριμένα οι παίκτριες και η μία και μοναδική Χριστίνα Ορφανίδου. Η νεαρή δεν έφτασε μακριά στο παιχνίδι, ωστόσο το όνομά της παίζει συνεχώς στην επικαιρότητα.

Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι εμφανίσεις της στα social media. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες, βίντεο και κάνει stories, με τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί. Και όχι και άδικα αφού τα ποσταρίσμάτα της είναι ιδιαίτερα και δεν γίνεται να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, η οποία μάζεψε χιλιάδες likes και σχόλια:

Πρόσφατα η Χριστίνα πραγματοποίησε επίσης ακόμα μία ανάρτηση που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς η ίδια θέλησε να δείξει στους followers της ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Όμως δεν έμεινε εκεί. Ξεπέρασε τα όρια και σχολίασε πως κάτι της λείπει.

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε:

Χριστίνα Ορφανίδου Χριστίνα Ορφανίδου

Ποια είναι η Χριστίνα Ορφανίδου:

Ασχολείται επαγγελματικά με το ΠΟΚΕΡ και ερασιτεχνικά με το Online Gaming. Το ΠΟΚΕΡ μπήκε ξαφνικά στη ζωή της. Είχε κάποιο σύντροφο στο παρελθόν ο οποίος ασχολιόταν, καθόταν δίπλα του και έβλεπε τι ήταν αυτό με το οποίο ασχολιόταν τόσες ώρες και την ιντρίγκαρε αρκετά. Όπως η ίδια έχει δηλώσει «από 12 χρονών μαγειρεύω, καθαρίζω, πλένω, σφουγγαρίζω, δεν ξεσκονίζω διότι έχω αλλεργία. Είμαι λίγο αναίσθητη. Το δυνατό μου σημείο πάνω μου είναι τα μάτια μου. Με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο. Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεσε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr