Χριστίνα Σούζη: «Δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση να με δείτε» – Η πρώτη της εμφάνιση μετά το τροχαίο

0
49

«Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι» τόνισε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, λίγες μέρες αφότου το αυτοκίνητό της ανατράπηκε και σύρθηκε με την οροφή στη Λεωφόρο Κηφισίας

Μόλις λίγες μέρες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, η Χριστίνα Σούζη «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα, για να παρουσιάσει τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες.

Η μετεωρολόγος συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Πρωινό μας» και δεν βρέθηκε με φυσική παρουσία στο πλατό, γιατί όπως είπε «δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να τη δει ο κόσμος».

Λίγο πριν παρουσιάσει την πρόγνωση του καιρού για τα προσεχή 24ωρα, είπε στο πάνελ της εκπομπής: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι καλά. Δεν με μπορείτε να με δείτε, γιατί δεν είμαι ακόμη σε κατάσταση για να με δείτε. Το μυαλό μου δουλεύει ξυράφι και η γλώσσα μου επίσης!».

Συνέχισε, παρουσιάζοντας τα νέα για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Βίντεο από το τροχαίο ατύχημα που είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη δείχνει τον εφιάλτη που έζησε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου, να αποτυπώνεται σε πλάνα λίγων δευτερολέπτων. Στη λεωφόρο Κηφισίας το αυτοκίνητό της ανατράπηκε και λίγο αργότερα η μετεωρολόγος μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται στο κλιπ που εξασφάλισε το Mega, το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινείται στη μεσαία λωρίδα και μπροστά του στα δεξιά ένα μαύρο αυτοκίνητο με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα. Παρά το γεγονός ότι δεν διακρίνεται ευκρινώς στα πλάνα, φαίνεται πως το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη χτύπησε στο πίσω αριστερό μέρος του άλλου αυτοκινήτου με τέτοια γωνία, που δημιουργήθηκε «ράμπα», με αποτέλεσμα (καθώς η ταχύτητά του ήταν σαφώς μεγαλύτερη) να σηκωθεί στον αέρα και να ανατραπεί.

Στα πλάνα φαίνεται το αυτοκίνητο της μετεωρολόγου να σέρνεται με τον ουρανό στην άσφαλτο έως ότου ακινητοποίηθηκε σχεδον μπροστά στο φανάρι. Την ίδια στιγμή, ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου πρόλαβε και το ακινητοποίησε εγκαίρως.

Είναι ευτύχημα που η Χριστίνα Σούζη δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως ευτύχημα είναι πως στην ανεξέλεγκτη πορεία του αυτοκινήτου της δεν υπήρχε κάποια μηχανή ή ακόμη και πεζός.

Πηγή: Pagenews.gr