Χρήστος Χατζηδάκης: «Έφυγε» σε ηλικία 50 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

0
117

Ο Χρήστος Χατζηδάκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λάρισας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία μόλις 50 ετών. Να θυμίσουμε ότι ο ελληνικός αθλητισμός τις προηγούμενες μέρες αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σεβαστή και τον Δημήτρη Γεωργαλή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό ως μέλος της μεγάλης Νάουσας της δεκαετίας του ’90, με τους Βασίλη Τσιάρτα, Δημήτρη Μάρκου, Νίκο Κυζερίδη, Γρηγόρη Τρούπκο, Μιχάλη Αλεξιάδη κ.ά.

Όπως αναφέρει το laosnews.gr, ο Χρήστος Χατζηδάκης δεν είχε προβλήματα υγείας και ενώ το πρωί της Τρίτης 13 Απριλίου πήγε κανονικά στη δουλειά του (υπάλληλος Δήμου Νάουσας), το μεσημέρι αισθάνθηκε έναν πόνο στο στήθος και πριν προλάβουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, σχετικά γρήγορα εξέπνευσε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που καταγόταν από την Τριανδρία της Θεσσαλονίκης, ήταν παντρεμένος από τη Νάουσα, ενώ είχε δύο παιδιά. Μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν και προπονητής στις Ακαδημίες της Νάουσας, ομάδα που αγάπησε με πάθος. Εργάστηκε ακόμα και σε άλλες ομάδας, όπως ΓΑΣ Κοπανού.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους και τους φίλους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr