Χρίστος Δήμας: Συνάντηση Χρίστου Δήμα με τον πρέσβη του Μεξικού

0
83

Χρίστος Δήμας: Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον πρέσβη του Μεξικού, Daniel Hernández Joseph και την επικεφαλής ακόλουθο για τις οικονομικές, εμπορικές και διεθνείς υποθέσεις της πρεσβείας, Laura Mora.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον πρέσβη του Μεξικού, Daniel Hernández Joseph και την επικεφαλής ακόλουθο για τις οικονομικές, εμπορικές και διεθνείς υποθέσεις της πρεσβείας, Laura Mora. Αντικείμενο της συζήτησης τους υπήρξε η διακρατική συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες στην επιστημονική και τεχνολογική συνεργασία.

Η Ελλάδα και το Μεξικό είχαν υπογράψει διακρατική συμφωνία από το 1999 για την επιστημονική και τεχνολογική συνεργασία, η οποία όμως παραμένει ανενεργή. Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, στο χώρο της έρευνας και της καινοτομίας, τα συμβαλλόμενα μέρη αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκ νέου οι επαφές για την ενεργοποίηση της διακρατικής συμφωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr