Χρίστος Δήμας: Τα τελευταία 3 χρόνια η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα και αποτελεί επενδυτικό προορισμό

0
78

Χρίστος Δήμας: «Τα τελευταία 3 χρόνια, η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα και αποτελεί πλέον έναν επενδυτικό προορισμό που προσελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον κολοσσών» σημείωσε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

«Τα τελευταία 3 χρόνια, η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα και αποτελεί πλέον έναν επενδυτικό προορισμό που προσελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον κολοσσών» σημείωσε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Χρίστος Δήμας.

«Δεύτερη ημέρα στο World Economic Forum όπου συζητήσαμε για τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας στην γειτονιά μας και την συμβολή της καινοτομίας στην οικονομική ανάκαμψη». «Προωθούμε σήμερα στο World Economic Forum, την Ελλάδα της δημιουργικότητας, της επιστήμης και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. σημείωσε ο κ. Χρίστος Δήμας.

Τα τελευταία 3 χρόνια, η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα και αποτελεί πλέον έναν επενδυτικό προορισμό που προσελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον κολοσσών όπως οι Microsoft, EY, Applied Materials, Pfizer, Cisco, Amazon, Volkswagen κ.α. Στο διεθνές φόρουμ, όπου συμμετέχουν επιχειρηματικοί φορείς από όλο τον κόσμο, κυβερνήσεις, τράπεζες, διπλωμάτες κ.α, χτίζονται γέφυρες πολυμερούς οικονομικής συνεργασίας και προβάλλονται προτάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.

Στο Greek House Davos (GHD – Ελληνικό Σπίτι στο Νταβός), παρουσιάσαμε με τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη, τις νέες δυνατότητες, την εξέλιξη και την δυναμική της Ελληνικής οικονομίας και μιλήσαμε για τις επενδυτικές ευκαιρίες που διαμορφώνονται στη χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr