Χρήστος Κέλλας: Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

0
99

Χρήστος Κέλλας: Ο κ. Κέλλας έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός με μία ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook: «Μετά από ήπια συμπτώματα – χαμηλό πυρετό – εξετάστηκα για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός στον #covid_19. Παραμένω στο σπίτι μου,υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων.

Χωρίς πανικό,με αισιοδοξία,πίστη και ελπίδα,θα το περάσουμε κι αυτό και θα βγούμε νικητές!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Κέλλας.

Μετά από ήπια συμπτώματα – χαμηλό πυρετό – εξετάστηκα για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός στον #covid_19.Παραμένω στο…

Gepostet von Χρήστος Κέλλας am Samstag, 14. März 2020

Στους τρεις οι νεκροί στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι του Σαββάτου εξέπνευσε ακόμη ένας άνδρας, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για 67χρονο άνδρα, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο τις τρεις τελευταίες ημέρες ωστόσο σήμερα κατέληξε. Συγκεκριμένα, ο θανών νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το δείγμα του, εστάλη μόλις προχθές στο ΠΑΣΤΕΡ και οι απαντήσεις ελήφθησαν χθες Παρασκευή. Ωστόσο, ο 67χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους τρεις.nosokomeio-1200x901

Στη Πτολεμαΐδα το δεύτερο θύμα

Δεύτερο θύμα από την επέλαση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Μετά από τον πρώτο θάνατο στην Πάτρα έρχεται αυτός ενός 92χρονου στη Πτολεμαίδα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από το πέρασμα του φονικού ιού στους δύο. Όπως αναφέρεται από τις πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα από τη Πτολεμαίδα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Μποδασάκειο Νοσοκομείο από τις 11 Μαρτίου.

Ο 92χρονος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο νοσοκομείο Πτολεμαίδας. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε καταγωγή από την Δαμασκηνιά Βοϊου. Αρχικά βγήκε θετικός στον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο όπου κατέληξε. Ο θάνατος του 92χρονου έρχεται να προστεθεί με αυτόν του 66χρονου από την Αμαλιάδα, ο οποίος νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την νόσο και κατέληξε.

Πηγή: Pagenews.gr