Χρυσοχοΐδης: Σκληρή απάντηση σε Τσίπρα

0
20

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφραζε τη «βαθύτατη ανησυχία του για τις δολοφονικές επιθέσεις των τελευταίων μηνών» και καταφέρεται εναντίον των Κυριάκου Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καταλογίζοντάς τους «βαρύτατες ευθύνες».

Χρυσοχοΐδης: Η απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε παραθέτοντας στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι ανθρωποκτονίες μειώθηκαν κατά τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (με το 2020 να είναι χρονιά lockdown).

«Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση »έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών». Κακό πράγμα να λες ψέματα. Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Χρυσοχοΐδης

Ανακοίνωση και από το Παρατηρητήριο fake news της ΝΔ

Παρόμοια στοιχεία παρουσίασε και το Παρατηρητήριο fake news της ΝΔ. Σε αυτά, μάλιστα υπάρχουν και τα ποσοστά εξιχνίασης των ανθρωποκτονιών τα τελευταία τρία χρόνια, με το 2020 όμως να παρουσιάσει μια μείωση σε σχέση με το 2019.

Η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί αυτό το αποτρόπαιο και ειδεχθές έγκλημα προκειμένου επικουρώντας τα τρολ του διαδικτύου να υποστηρίξει το αφήγημα της Κολομβοποίησης της Ελλάδας δυσφημώντας εκ νέου, διεθνώς, τη χώρα την οποία κυβέρνησε.

Λευκή Βίβλος για την Προστασία του Πολίτη: Παρουσιάστηκε από τον Χρυσοχοΐδη

«Αυτοί που είχαν κάνει σημαία τους την τάξη και την ασφάλεια, έχουν αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην σημερινή του ανάρτηση.

Στην αγωνία του να αξιοποιήσει ακόμα και ένα τέτοιο τραγικό γεγονός για να πλήξει την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιστρατεύει ξανά fake news.

Τα επίσημα στοιχεία για την εγκληματικότητα διαψεύδουν τον κ. Τσίπρα αποκαλύπτοντας την χυδαιότητά του:

  • Το 2018 έγιναν 95 ανθρωποκτονίες και εξιχνιάστηκε το 78,54%
  • Το 2019 έγιναν 76 ανθρωποκτονίες και εξιχνιάστηκε το 91,19%
  • Το 2020 έγιναν 73 ανθρωποκτονίες και εξιχνιάστηκε το 83,17%
  • Ενώ οι ανθρωποκτονίες στην Αττική το 2015 ήταν 17, το 2018 έφτασαν τις 32, το 2019 24 και το 2020 έπεσαν στις 20.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr