Χρυσόγονος: Ψήφισα γιατί θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια του Ανδρουλάκη

0
53

Χρυσόγονος: «Γράφτηκα μέλος του ΠΑΣΟΚ και ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στην ώρα τους», απάντησε ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ

Για το γεγονός ότι ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αλλά και για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του μίλησε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Γράφτηκα μέλος του ΠΑΣΟΚ και ψήφισα στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα στην ώρα τους», απάντησε ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το εάν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στο «TV100», ερωτηθείς αν θέλει να είναι υποψήφιος, ο κ. Χρυσόγονος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να βοηθήσω την καινούρια προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, για ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα». Σε ερώτηση αν μιλάει με τον κ. Ανδρουλάκη για το ενδεχόμενο αυτό, απάντησε «μιλάω με τον Νίκο Ανδρουλάκη έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, από την εποχή που ήμασταν μαζί στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, την προηγούμενη πενταετία».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται για την Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός: «Θα βοηθήσω, όχι αναζητώντας θέσεις και ρόλους, θα βοηθήσω για να βοηθήσω», κατέληξε ο Κώστας Χρυσόγονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr