Δευτέρα του Πάσχα κορωνοϊός: Η φετινή μέρα θα μείνει στην ιστορία – Εντυπωσιακό βίντεο με άδειους δρόμους

0
54

Δευτέρα του Πάσχα κορωνοϊός: Ένα τοπίο τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα οδικά δίκτυα της χώρας παρατηρήθηκε όπως αναμενόταν σήμερα. Η επιστροφή των Αθηναίων στην πρωτεύουσα όπως παραδοσιακά λέμε δεν έγινε ποτέ, μιας και άπαντες τήρησαν μέχρι κεραίας τα μέτρα της Πολιτικής Προστασίας και φέτος έκαναν Πάσχα στα μπαλκόνια των σπιτιών τους στην Αθήνα.

Οι δρόμοι που πέρυσι τέτοια μέρα ήταν γεμάτοι με αυτοκίνητα φορτωμένα από την επαρχία έμειναν άδειοι και τα διόδια παρέμειναν σιωπηλά. Στα διόδια θα έπρεπε να δημιουργούνται ουρές μερικών η πολλών χιλιομέτρων και στις εισόδους των μεγάλων πόλεων θα έπρεπε να υπάρχει μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων ειδικά όσο πλησιάζει η νύχτα. Φέτος όμως ζήσαμε ένα διαφορετικό Πάσχα, ένα ιστορικό Πάσχα.

Οι δρόμοι στις μεγάλες πόλεις είναι άδειοι, οι είσοδοι αυτών θα παραμείνουν άδειοι όσο και αν περνά η ώρα και πέφτει το σκοτάδι και η εικόνα στις Εθνικές οδούς μιλάει από μόνη της. Άδειοι δρόμοι και στα 2 ρεύματα και διόδια χωρίς αυτοκίνητα για πολύ ώρα.

Όλα τα παραπάνω έλαβαν χώρα στα μεγάλα οδικά δίκτυα της χώρας. Η επέλαση της πανδημίας και τα μέτρα ασφαλείας εμπόδισαν κάθε μετακίνηση στην επαρχία. Τα παρακάτω πλάνα είναι άκρως εντυπωσιακά, με τους δρόμους να παραμένουν άδειοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πηγή: Pagenews.gr