Διαδικτυακά θα ακούσουν τα κάλαντα φέτος Μητσοτάκης, Τσίπρας, Γεννηματά

0
55

Τα φετινά -διαφορετικά -Χριστούγεννα λόγω κορωνοϊού, επιβάλλουν να μην ακούσουμε διά ζώσης τα παραδοσιακά κάλαντα. Από τον κανόνα δεν ξεφεύγουν φυσικά ούτε οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι θα τα ακούσουν διαδικτυακά.

Έτσι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ακούσει παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, από όλη την Ελλάδα, μέσω διαδικτύου. Ειδικότερα, στο πρωθυπουργό θα ψάλλουν κάλαντα μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα ‘Αγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης. Την Κιβωτό του Κόσμου θα επισκεφτεί αύριο στις 10.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα ακούσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά που στηρίζονται από τον Οργανισμό.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διαδικτυακά κάλαντα από τα μέλη του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «VictorArtant» – Νίκη.

Αύριο Πέμπτη, 24.12.2020, παραμονή Χριστουγέννων στις 12.00, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και οι συνεργάτες της θα ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μέσω διαδικτύου και θα ανταλλάξουν ευχές με τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Η σύντομη εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του Κινήματος Αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ και της Προέδρου στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr