Δήμητρα Παπαδήμα: «Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη – Η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα»

0
35

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη της πήρε τη θέση σε εκπομπή.

Η Δήμητρα Παπαδήμα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την πρώτη τηλεοπτική δουλειά και την αντικατάστασή της τότε από την Ελένη Μενεγάκη. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Cocktail» στο MEGA και σχολίασε το πώς της έγινε η πρόταση για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

«Δουλειά παρουσιάστριας στο τότε MEGA για να πληρώσω τη σχολή μου της υποκριτικής. Μου έγινε η πρόταση. Το είδα καθαρά οικονομικά το θέμα. Τότε το χρήμα έρεε. Και το χρειαζόμουν. Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο concept. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει» τόνισε αρχικά.

Κάνοντας λόγο για την τηλεοπτική της πορεία, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε, της πήρε τη θέση: «Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη. Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη. Κι η τέχνη εμένα. Κι η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα. Τέχνη είναι η έντεχνη κουτουλιά. Δίνω κουτουλιές φέτος. Με το Αγρίμι, με το Ρίσκο στο θέατρο OLVIO. Ακολουθεί το Μποστ και Φλωξ και το υπέροχο είναι πως δεν κάνω καρούμπαλα. Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr