Δημήτρης Γουλιέλμος Αρης: Έτοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές ο μεγαλομέτοχος των «Κίτρινων»

0
69

Δημήτρης Γουλιέλμος Αρης: Έτοιμοι για την επόμενη σελίδα του μπασκετικού Άρη εμφανίζονται οι φίλοι της ομάδας μετά και την πρόθεση του ιδιοκτήτη, Δημήτρη Γουλιέλμου να παραχωρήσει τις μετοχές του. Τηλεδιάσκεψη με τον Δημήτρη Γουλιέλμο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Παλέ, πραγματοποίησαν την Τρίτη (19/05) τα μέλη του Δ.Σ. των “κιτρίνων”, καθώς όπως ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν πρόκειται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Κοινή απαίτηση είναι να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που έχει στα χέρια του, ώστε να διευκολύνει στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, δηλώνει πρόθυμος να πάρει το 90% των μετοχών, προκειμένου να το μεταβιβάσει σε φυσικά πρόσωπα, έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απαντήσει κι οι πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του είναι πως προτίθεται να προχωρήσει σε μεταβίβαση των μετοχών, διαφορετικά πρέπει ο ίδιος να βρει λύση, καθώς από τον Ερασιτέχνη, την ΚΑΕ, τη διοίκηση πρωτοδικείου, έχει καταστεί σαφές πως είτε θα δοθεί βιώσιμη λύση «εδώ και τώρα», είτε θα αναλάβει ο κ. Γουλιέλμος να βρει τρόπο λειτουργίας του Άρη.

Βεβαίως, η αρχική «απαίτηση» ήταν να μεταβεί ο κ. Γουλιέλμος στη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος απάντησε αρνητικά κι έτσι οδηγήθηκαν σ’ εξ αποστάσεως επικοινωνία. Σημασία δεν έχει ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα κι αν την Παρασκευή είναι θετική η απάντησή του, τότε ο Άρης θα ανοίξει νέα σελίδα. Διαφορετικά, πρέπει εκείνος να βρει λύσεις. Το βέβαιο είναι ότι και τα περιθώρια έχουν στενέψει, και το κλίμα δεν είναι πολύ καλό για τον μεγαλομέτοχο.

Πηγή: Pagenews.gr