Δημήτρης Τζανακόπουλος μεταναστευτικό: Υπερήφανος για τη συμμετοχή του αδερφού μου σε συγκέντρωση στο Λονδίνο

0
148

Δημήτρης Τζανακόπουλος μεταναστευτικό: Μια δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στη Βουλή με την οποία υπερασπίστηκε τη συμμετοχή του αδελφού του σε διαδήλωση στο Λονδίνο για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο προκάλεσε αντιδράσεις και κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης είπε «θα ήμουν σε δύσκολη θέση αν ο αδελφός μου ήταν σε διαδήλωση στο Λονδίνο και φώναζε ότι η Ελλάδα είναι φονιάς των λαών. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση». Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι «είναι βάρβαρο το ύφος του κ. Γεωργιάδη που δεν συνάδει με την Ολομέλεια.

Μεταφέρει δημοσιεύματα φίλων του δημοσιογράφων που στοχοποιούν τον αδελφό μου για το γεγονός ότι βρέθηκε σε διαδήλωση στο Λονδίνο για την οποία – για την συμμετοχή του – δηλώνω απολύτως υπερήφανος και την συνυπογράφω. Τι έλεγε; ότι απέναντι στον Ερντογάν δεν μπορεί να υψωθεί Ευρώπη φρούριο. Εμείς δεν το βάζουμε στα πόδια όπως κάνουν οι ακροδεξιοί φίλοι σας. Όπως κάνετε εσείς με την ακροδεξιά σας ρητορική».

Η απάντηση ήρθε από τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι «ανέφερα ότι μια ομάδα διαδηλωτών πήγε έξω από την πρεσβεία μας στο Λονδίνο φωνάζοντας “Ελληνες φονιάδες λαών”. Αν το έκανε ο αδελφός μου θα ντρεπόμουν. Εσείς είπατε ότι το συνυπογράφετε και το είπατε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ο ΣΥΡΙΖΑ το συνυπογράφει αυτό το σύνθημα;».

Πηγή: Pagenews.gr