Δημόσιοι υπάλληλοι: Πότε θα λάβουν τους μισθούς οι υπάλληλοι των ΟΤΑ

0
48

Δημόσιοι υπάλληλοι: Κάθε φορέας έχει προγραμματίσει την διαθεσιμότητα των ταμειακών διαθέσιμων του για την καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού του στην προγραμματισμένη ημερομηνία

Η Κυβέρνηση, έλαβε την απόφαση να καταβάλλει τη μισθοδοσία του τρέχοντος μηνός στους δημοσίους υπαλλήλους της Κεντρικής Διοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας την Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου αντί της Τρίτης 26 Απριλίου που ήταν προγραμματισμένη.

Το Υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι η ίδια ευνοϊκή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης είναι τεχνικά αδύνατο να ισχύσει και για τους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, λόγω του ότι αρκετοί φορείς συνεργάζονται με διαφορετικά τραπεζικά ιδρύματα για τη μισθοδοσία του προσωπικού τους.

Κάθε φορέας έχει προγραμματίσει την διαθεσιμότητα των ταμειακών διαθέσιμων του για την καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού του στην προγραμματισμένη ημερομηνία (απόγευμα της Τρίτης 26 Απριλίου). Οι μισθοί των υπαλλήλων των ΟΤΑ θα δοθούν λίγο μετά την Κυριακή του Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr