Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα ΝΔ με πάνω από 12 μονάδες

0
103

Με 12 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της GPO. Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας powergame.gr, δείχνει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με ποσοστό 35,9%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,5%. Δείτε και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Prorata

Στην τρίτη θέση παραμένει το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 7% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,4%. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ελληνική Λύση με ποσοστό 4% και τελευταίο κόμμα που φαίνεται να κερδίζει την είσοδό του στο Κοινοβούλιο είναι το ΜέΡΑ 25 με 3,4%. Σημειώνεται ότι 19,8% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα ακολουθήσει άλλες επιλογές, ενώ το 12% δηλώνει αναποφάσιστο.

Δημοσκόπηση GPO

Δημοσκόπηση GPO: ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σε τρεις καθοριστικές ερωτήσεις: ποιος έχει καλύτερη γνώση για τα θέματα της οικονομίας, ποιος μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση και ποιος μπορεί να φέρει νέες επενδύσεις στη χώρα.

Δημοσκόπηση GPO: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση των υπουργών, το τρίπτυχο «εθνικά θέματα-πανδημία-οικονομική διαχείριση» καθορίζει και την πρώτη επτάδα στην αξιολόγηση των υπουργών. Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής υπουργός με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είναι στη δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη τετράδα συμπληρώνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Ακολουθούν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ενώ την πρώτη επτάδα συπληρώνει ο υπουργός Προστασιας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr