Δείτε πως είναι σήμερα οι πιο γνωστές Σταρ Ελλάς του παρελθόντος

0
52

Σταρ Ελλάς: Από την Τζένη Μπαλατσινού στη Δούκισσα Νομικού και από την Βάλια Κακούτη στην Ρέα Τουτουντζή. Ο διαγωνισμός που καθιερώθηκε στον ΑΝΤ1 και απογείωσε τον χώρο του μόντελινγκ στη χώρα έχει βγάλει στο γυαλί δεκάδες εκθαμβωτικές παρουσίες. Τα τελευταία δέκα χρόνια τα καλλιστεία δεν έχουν τηλεοπτική στέγη στερώντας την λάμψη του ένδοξου παρελθόντος στις διαγωνιζόμενες.

Περασμένα μεγαλεία, καθώς πολλές από τις πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς κατάφεραν μετά το στέμμα να διαπρέψουν τόσο στον χώρο του μόντελινγκ όσο και γενικότερα σε αυτόν της τηλεόρασης και κατ επέκταση παρουσίασης. Πως είναι όμως σήμερα μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες της χώρας;

  • Τζένη Μπαλατσινού

Κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1990. Η Τζένη Μπαλατσινού εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς κατακτώντας εκεί τη διάκριση Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Έχοντας να παραθέσει τεράστια καριέρα στον χώρο της μόδας έχοντας περάσει παράλληλα και από τον χώρο της τηλεόρασης, σήμερα δρα ως επιχειρηματίας.

  • Μαρίνα Τσιντικίδου

Νικήτρια του ελληνικού διαγωνισμού ομορφιάς το 1992 και Μις Ευρώπη. Ο Μαρίνα Τσιντικίδου, μια από τις ωραιότερες παρουσίες που πέρασαν από τα πλατό της Σταρ Ελλάς πραγματοποίησε λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.

  • Ρέα Τουτουντζή

Κατέκτησε το στέμμα της Σταρ Ελλάς το 1994. Η Ρέα Τουτουντζή με δεκάδες φωτογραφίσεις σε περιοδικά και όχι μόνο δραστηριοποιείται σήμερα επιχειρηματικά στον χώρο που ξέρει όσο λίγοι.

  • Μαριέττα Χρουσαλά

Σταρ Ελλάς το 2002 κερδίζοντας τους πάντες με το χαμόγελό της. Η Μαριέττα Χρουσαλά μετά το μόντελιγκ πέρασε με επιτυχία και από τον χώρο της τηλεόρασης παρουσιάζοντας ψυχαγωγικές εκπομπές.

Νικήτρια του θεσμού το 2005, η Ευαγγελία Αραβανή ήρθε για να μείνει τόσο στον χώρο της μόδας όσο και σε αυτόν της παρουσίασης.

Κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2006, με τα βήματα της στον χώρο να είναι πολύ λιγότερα από αυτά που ίσως μπορούσε να έχει κάνει. Παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη και μητέρα πέντε παιδιών περιμένοντας σε λίγους μήνες ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά της.

Πηγή: Pagenews.gr