Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

0
85

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί έξι από τους 11 κατηγορούμενους, ενώ την Παρασκευή απολογούνται άλλοι 4 συλληφθέντες. Αναμένεται η έκδοση του 20χχρονου από την Αλβανία

Προφυλακιστέοι με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν άλλοι τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 20, 21 και 23 ετών.

Συνολικά μέχρι στιγμής τον δρόμο για τη φυλακή έχουν πάρει έξι κατηγορούμενοι, ενώ την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, αναμένεται να περάσουν την Παρασκευή,  οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του.

Ποιος προκάλεσε το θανατηφόρο “χτύπημα”

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 21χρονος με το δρεπάνι υπέδειξε τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με το μαχαίρι. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, αποκάλυψε πού βρίσκεται το «όπλο» του εγκλήματος.

Ο 21χρονος υποστηρίζει πως δεν μαχαίρωσε εκείνος τον Άλκη, αλλά επιτέθηκε σε άλλον με το δρεπάνι.

«Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας,

Ποιους έδειξε ως δράστες στην απολογία του ο 23χρονος

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 23χρονος Αλβανός Afksentos Carciu, απαντώντας σε ερώτηση του ανακριτή για το ποιος και πώς έκανε την επίθεση περιγράφει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα τον Κ. (21χρονος), τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί, είδα τον Βελαλόπουλο να βαράει με το ξύλινο κοντάρι, τον Γκέγκα τον είδα να βαράει μπουνιές, από το σημείο που ήμουν δε φαινόντουσαν καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr