Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τι έγραφε για τον πιλότο στο ημερολόγιό της η Κάρολαιν

0
245

Δολοφονία Γλυκά Νερά:

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, καθώς βρέθηκε ένα κρυφό και κωδικοποιημένο ημερολόγιο της Κάρολαιν, το οποίο θαμμένο κάτω από στοίβα από κουτιά παπουτσιών στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Στο φως ακόμη ένα ημερολόγιο της Κάρολαιν

«Βρήκαν το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς» στον πάτο ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από πολλά κουτιά παπουτσιών, μετά τη δολοφονία της».  Και δεν είναι μόνο το κρυφό ημερολόγιο που έρχεται στο φως αλλά κυρίως τα όσα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, έγραφε η άτυχη Κάρολαϊν για τον σύζυγό της, τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Ο μοναδικός άνδρας από τον οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο θα ήταν ο άνδρας της» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα αστυνομική πηγή αυτή την εβδομάδα. «Είχε κάθε λόγο να το κρατά μακριά από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο ελικοπτέρων που παντρεύτηκε πριν από δυο χρόνια και ο οποίος πλέον έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε τη σύζυγό του σε μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα».

Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά πιστεύουν ότι κάποιες από τις αναφορές της Κάρολαϊν στο νέο αυτό ημερολόγιο είναι γραμμένες με διαφορετικού χρώματος στυλό και με «κώδικα», αγγλικές και ελληνικές συντομογραφίες προκειμένου, όπως εικάζεται, να μην μπορεί να το διαβάσει ο Αναγνωστόπουλος αν το είχε βρει.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Οι χαρακτηρισμοί της Κάρολαιν για τον πιλότο

Ο αξιωματικός που αναφέρεται στο κείμενο, εξήγησε τη σημασία των αναφορών που αποκρυπτογραφήθηκαν από το ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με αυτόν, το κρυφό και κωδικοποιημένο ημερολόγιο του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά εμφανίζονται ξανά και ξανά τα γράμματα DG δίπλα στο γράμμα Γ. Δηλαδή, όπως εκτιμούν, η Κάρολαϊν αποκαλούσε ον σύζυγό της «γαμη@@@@ επικίνδυνο άτομο» (F****** Dangerous Guy).

Στο ημερολόγιο εντοπίζεται, επίσης, συχνά η αναφορά του γράμματος Μ και εκτιμάται πως είναι για τον χαρακτηρισμό «μαλ@@@@» ή του W στα αγγλικά, καθώς και της συντομογραφίας MAMγια το «μαλ@@@@ άντρας μου». Υπάρχουν επίσης τα γράμμα ΧΧ σε αρκετά σημεία του ημερολογίου για τα οποία οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι είναι συντομογραφία για τη λέξη «ξύλο»! Οι αστυνομικοί, «μετέφρασαν» επίσης τα γράμμα PP ως «[email protected]@@». Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ημερολόγιο ήταν άγνωστο έως τώρα και δεν υπάρχει καταγραφή του στη δικογραφία της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr