Έμπανι Μπρίτζες μποξέρ: Η Αυστραλιανή πουλάει «χρυσές» τις χρησιμοποιημένες κάλτσες της

0
34

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Η Έμπανι Μπρίτζες, Αυστραλιανή μποξέρ, βρήκε τον τρόπο να βγάζει εύκολα χρήματα μετά τους αγώνες της. Τι κάνει; Η επαγγελματίας μποξέρ από τη χώρα των καγκουρό αντί να κάθεται να πλένει τις κάλτσες της, τις πουλά «χρυσές» στους τρελά ερωτευμένους ακόλουθους της.

Η Μπρίτζες, γνωστή στα ρινγκ ως Blonde Bomber, ξεκίνησε την παράπλευρη αυτή δραστηριότητα «ως αστείο μεταξύ φίλων». Την Αυστραλιανή μποξέρ την προσέγγισε κάποιος online και τη ρώτησε αν θα ήθελε να του πουλήσει ένα χρησιμοποιημένο ζευγάρι κάλτσες. Η 33χρονη λάμβανε αρκετά τέτοια μηνύματα και κάποια στιγμή ενέδωσε και είπε το «ναι». Με αυτόν τον τρόπο έβγαλε τα πρώτα 500 δολάρια από έναν Βρετανό φαν της!

Πλέον υπολογίζει ότι παίρνει από αυτή τη δραστηριότητα τουλάχιστον 4.000 δολάρια τον μήνα. Οι κάλτσες της «πιάνουν» στην ιδιαίτερη αυτή αγορά ακόμα και 900 δολάρια. Η μία. Φορεμένη, πάντα. Μια από τις καλύτερες συναλλαγές της ήταν όταν πούλησε ένα ζευγάρι σε δύο ξεχωριστούς πελάτες (από μία κάλτσα ο καθένας) έναντι 2.000 δολαρίων.

Άλλα 100 δολάρια κοστίζει μια φωτογραφία από τα πόδια της. Με κάλτσες. Έχει γίνει τόσο διάσημη από αυτή τη λατρεία για τις κάλτσες της που εξασφάλισε προσφάτως συμβόλαιο από τη βρετανική εταιρία καλτσών Clingz. «Ξέρετε πόσα λεφτά έχω βγάλει από αυτή τη βλακεία;», δήλωσε στο αυστραλιανό δίκτυο 7News, «αυτή η ιστορία έχει γίνει παγκόσμια, σε 25 χώρες ή κάτι τέτοιο, έχω όλους αυτούς τους κολλημένους με τις κάλτσες από όλο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr