Έχει να δει τη φίλη του μέρες λόγω κορονοϊού και ανέβασε πανό στην Πέτρου Ράλλη

0
49

Κορωνοϊός πανό Πέτρου Ράλλη: Οι μέρες που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού είναι δύσκολες για αρκετά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και ο έρωτας, ειδικά για τους νεαρούς σε ηλικία. Κάτι που εύκολα θα το έχουν καταλάβει όσοι περνούν από την Πέτρου Ράλλη. Εκεί λοιπόν, κοντά στα ΤΕΙ, έχει τοποθετηθεί ένα πανό από κάποιον που προφανώς θέλει να δει την αγαπημένη του και δεν μπορεί λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων.

Η φωτογραφία «μιλά» από μόνη της:

Σημειώνεται πάντως, πως οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται στους 19.

Τα δύο νέα θύματα βρίσκονταν στο «Σωτηρία» και άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια 86χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν, και έναν 64χρονο που επίσης νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ ο άτυχος άνδρας δεν είχε κάποιο τέτοιου είδους νόσημα.

Την Δευτέρα είχαν χάσει τη ζωή τους άλλοι δύο άνθρωποι στην Ελλάδα: Ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» και ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 695 ενώ μαθηματικά επιδημιολογικά μοντέλα, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, εκτιμούν τα κρούσματα στην Ελλάδα σε 8.000- 10.000. Αναμένουμε τη σημερινή ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα στις 18:00 για να μάθουμε τα νέα κρούσματα στη χώρα μας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νοσούντες.

Πηγή: Pagenews.gr