Έφη Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση αρνείται τη μείωση των ειδικών φόρων στα καύσιμα

0
83

Έφη Αχτσιόγλου: Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση σχετικά με το ρεύμα.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση σχετικά με το ρεύμα. Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου “Εν μέσω γενικευμένου κύματος ακρίβειας η κυβέρνηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών”.
Έφη Αχτσιόγλου

Έφη Αχτσιόγλου: Ολόκληρη η δήλωση

Σήμερα ανακοίνωσε ότι η ήδη ανεπαρκής επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος μειώνεται για δεύτερη φορά. Ενώ και το συνολικό ποσό επιδότησης για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο μειώνεται επίσης, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αυτή ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες από το γενικευμένο κύμα ακρίβειας.

Από την πλευρά μας καταθέσαμε εκ νέου την τροπολογία για μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης καυσίμων –πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης,βενζίνη, φυσικό αέριο. Μία μείωση η οποία θα μπορούσε να ελαφρύνει ουσιωδώς νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η κυβέρνηση το αρνείται -άλλοτε με υπεκφυγές, άλλοτε με προκλητικά και προσβλητικά για τους πολίτες  επιχειρήματα-και επιμένει να μην λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα. Είναι προφανές ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό και η πολιτική αλλαγή είναι πια η μόνη λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr