Εκλογές 2023: Οι τελευταίες «περιοδείες» των πολιτικών αρχηγών

0
57

Την Πέμπτη θα βρεθεί στη Δυτική Αθήνα και η κεντρική ομιλία του την Παρασκευή θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος. Αύριο στις 11 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τη διακαναλική συνέντευξη τύπου που δικαιούται η Νέα Δημοκρατία.

Χωρίς να βάλει «φρένο» και ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί σήμερα αρχικά στην Ημαθία. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να στοχεύουν στη Βόρεια Ελλάδα ειδικά σε περιοχές που η «γαλάζια παράταξη», παρά τη νίκη της, είδε τις δυνάμεις της να πέφτουν. Το απόγευμα θα βρεθεί στην Πέλλα. Και στις δυο περιφέρειες η Νέα Δημοκρατία έχασε μια μονάδα και μια έδρα σε σχέση με το 2019. Την Κυριακή στις δυο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα και μετά για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά η τελική ευθεία. Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα μιλήσει στα Ιωάννινα.

Την Τρίτη, αφού το πρωί περιοδεύσει στα Χανιά προκειμένου να συνομιλήσει με εργαζόμενους, καταστηματάρχες και φορείς της πόλης, θα μεταβεί στο Ηράκλειο. Η διαφοροποίηση με την προηγούμενη αναμέτρηση είναι πως θα απευθύνει ομιλία στην Πάτρα την Τετάρτη, την Πέμπτη στην Αθήνα και η προεκλογική περίοδος θα κλείσει από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τη Δευτέρα τη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη την Πάτρα, την Τετάρτη όπως και στις προηγούμενες εκλογές θα μιλήσει στο Θησείο και θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία την Παρασκευή στο Ηράκλειο. Στην πόλη που μεγάλωσε θα περιοδεύσει επίσης σήμερα και αύριο. Βαρύ το πρόγραμμα και του Δημήτρη Κουτσούμπα που σήμερα το βράδυ θα μιλήσει στο Περιστέρι.

Την Κυριακή θα δώσει το παρών σε εκδήλωση με θέμα: “Ελεύθεροι χώροι ανοιχτοί στο λαό κλειστοί στα επιχειρηματικά συμφέροντα», στο Παναιτώλιο, στην Νέα Ιωνία. Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ θα βρεθεί την Δευτέρα στην Πάτρα, την Τετάρτη στο Σύνταγμα, την Πέμπτη στη Λαμία και την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Από την Τρίτη έως και την Παρασκευή ο Κυριάκος Βελόπουλος θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Πηγή: Pagenews.gr