Εκλογές 2023: Σε ποια εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

0
40

Το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί ο καθένας σε διαφορετικό μέρος της Ελλάδας

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και πολίτες αλλά και πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζονται για δεύτερη φορά να αποφασίσουν για την επόμενη τετραετία.

Στην Κηφισιά θα ψηφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στο 361ο εκλογικό τμήμα, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Στην Κυψέλη θα ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην Κυψέλη.

Στο Αρκαλοχώρι θα ψηφίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο , στις 10.30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Στη Λαμία θα ψηφίσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα , στις 10πμ, στο 137ο εκλογικό τμήμα του ΤΕΕ Λαμίας (πρώην Μουστάκειο), Καποδιστρίου 27.

Στη Θεσσαλονίκη θα ψηφίσει ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος στο 637 εκλογικό τμήμα – 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Στην Αθήνα θα ψηφίσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στις 10.30 το πρωί στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην οδό Κεδρηνού και Δήμου Τσέλιου στην περιοχή Γκύζη, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο Παλαίο Φάληρο θα ψηφίσει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στο 1072ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, στην οδό Αχιλλέως 34, θα ψηφίσει αύριο, το πρωί, στις 10.30, ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στην Αθήνα θα ψηφίσει η Κατερίνα Σακελλαρροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Πηγή: Pagenews.gr