Εκπομπή του Mega κόβεται δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα [vid]

0
34

Το Mega μπαίνει σε μια νέα τροχιά σε μια προσπάθεια τηλεοπτικής επανεκκίνησης και ανανέωσης του προγράμματός του.

Μάλιστα, προσφάτως, μόλις δύο εβδομάδες πριν, η εκπομπή «Απόψε Μόνο» του Λάμπρου Φισφή, του Δημήτρη Μακαλιά και του Ζήση Ρούμπου, ξεκίνησε με πολλούς να την αναμένουν για να τους παρακολουθήσουν και στην τηλεόραση πέρα από το YouTube.

Η εν λόγω εκπομπή μεταδόθηκε για δύο εβδομάδες αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα την ξαναδούμε. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η συνέχεια του συγκεκριμένου προγράμματος είναι αμφίβολη. Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, οι συντελεστές του «Απόψε Μόνο» έχουν γυρίσει ήδη τέσσερα επεισόδια.

Ωστόσο, ειδοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες να μην πάνε για γύρισμα την Τρίτη όπου θα ετοίμαζαν την πέμπτη τους εκπομπή. Όπως ειπώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το γεγονός ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο δυσκολεύει τα πράγματα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σημειώθηκε ακόμη ότι οι άνθρωποι που έχουν αντικαταστήσει τον Πέτρο Μπούτο στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού δεν επιθυμούν τη συνέχιση της εκπομπής.

Πάντως, επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει ούτε από το κανάλι ούτε από τους συντελεστές της εκπομπής αν και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντίνιδης, στο Mega τίθεται και θέμα μπάτζετ το οποίο θέλουν να μειώσουν. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρέπει να σημειώσουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών προέβλεπε δώδεκα επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr