ΕΛ.ΑΣ: Ουδέν το μεμπτόν από τον έλεγχο στον γιο Θεοδωρικάκου και στην παρέα του

0
35

Ανακοίνωση σχετικά με τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου και τους φίλους του εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση σχετικά με τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου και τους φίλους του εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, στους τέσσερις νεαρούς διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, που περιελάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων και σωματική έρευνα των ελεγχομένων. Ξεκαθαρίζεται, μάλιστα, πως δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι το μεμπτόν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο στον γιο του Τάκη Θεοδωρικακου και τους φίλους του:

«Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 22 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της».

Πηγή: Pagenews.gr