Ελασσόνα: Μωρό μπουσούλαγε ολομόναχο στη μέση του δρόμου

0
76

Ελασσόνα: Το μωράκι φέρεται ότι ξέφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιλη πτό από τη μητέρα του. Eνημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, συνέβη στην Ελασσόνα τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου. Μια νεαρή οδηγός αντίκρυσε ένα βρέφος μόλις δέκα μηνών, ολομόναχο να μπουσουλάει στη μέση κεντρικού δρόμου. Η γυναίκα οδηγούσε στην κεντρική οδό της Οικονόμου λίγο μετά το 3ο δημοτικό σχολείο Ελασσόνας όταν είδε το μωράκι. Σοκαρισμένη, σταμάτησε γρήγορα, κατέβηκε από το όχημα και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητό της, ακολουθούσε ένα φορτηγό.

Ελασσόνα: Ξέφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτό από το σπίτι το μωρό

Στην αρχή η οδηγός άρχισε να φωνάζει για βοήθεια στη γειτονιά, ενώ σύντομα κάλεσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το παιδί και να ηρεμήσουν την οδηγό, η οποία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com η οδηγός, που σταμάτησε, σώζωντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το μωρό, αφού πίσω της κινούταν νταλίκα, παραμένει σοκαρισμένη από τα όσα βίωσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, ενώ το μωράκι ξέφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του που βρισκόταν εντός του σπιτιού και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα , ενώ εκείνη την ώρα ο πατέρας του παιδιού έλειπε από το σπίτι.

Ελασσόνα

Το μωράκι φέρεται ότι ξέφυγε από το σπίτι χωρίς να γίνει αντιλη πτό από τη μητέρα του η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα. Εκείνη την ώρα ο πατέρας του παιδιού έλειπε από το σπίτι. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. Για εξηγήσεις κλήθηκε η μητέρα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας εξήγησε πως «το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και η αγωνία μας μεγάλη. Σίγουρα είναι κάτι που μας έχει ανησυχήσει. Έχουμε αναθέσει το ζήτημα σε κοινωνική λειτουργό που διεξάγει έρευνα και αναμένουμε το πόρισμά της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr