Ελεύθερη και ωραία η «υπερδύναμη» Χριστίνα Κολέτσα

0
97

Τα λόγια για την Χριστίνα Κολέτσα είναι περιττά. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια τις σταθερές φαντασιώσεις χιλιάδων ανδρών στη χώρα. Αυτό το έχει καταφέρει με το σπαθί της, βασικά καλύτερα με την ομορφιά της και το ταμπεραμέντο της. Οι εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας και όχι μόνο κόβουν την ανάσα.

Το ντύσιμο της τραγουδίστριας συνηθίζεται να είναι τόσο… όσο με την Χριστίνα Κολέτσα να δημοσιεύει όλες τις πτυχές του «ψυχικού» της κόσμου. Τον τελευταίο καιρό, η ίδια έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ανακουφισμένη, μιας και τα δημοσιεύματα την θέλουν ξανά ελεύθερη και έτοιμη για νέες περιπέτειες, τόσο στον χώρο του τραγουδιού, τον οποίο η ίδια υπηρετεί, όσο και σε αυτόν της προσωπικής της ζωής.

Το προσωπικό της Instagram συγκεντρώνει καθημερινά δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία το επόμενο κλικ της. Οι φωτογραφίες της; Η μία καλύτερη από την άλλη, με την Χριστίνα όσο μεγαλώνει να γίνεται ακόμη πιο όμορφη στα μάτια των ακολούθων της.

Τα προσωπικά μέσα δικτύωσης είναι ένα από τα δυνατά της προσόντα. Εκεί έχει δημιουργήσει το προφίλ της τα τελευταία χρόνια, μένοντας ως μια σταθερή γυναικεία παρουσία στον χώρο της σόουμπιζ. Η πανέμορφη τραγουδίστρια είναι σίγουρο πως μετά το «Μένουμε Σπίτι» θα χτυπήσει με νέο δυναμικό come back. Το αναμένουμε πως και πως.

Πηγή: Pagenews.gr