Έλεν Μπάρκιν: Ο Τζόνι Ντεπ ήταν πάντα βίαιος

0
32

Έλεν Μπάρκιν: «Υπάρχει απλώς ένας κόσμος βίας».

Η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση Johnny Depp-Amber Heard ολοκληρώθηκε πριν από περισσότερο από ένα μήνα με τον Depp να επιδικάζεται σε αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως η υπόθεση συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο για διάφορους λόγους.

Η δίκη και το αποτέλεσμά της παραμένουν καυτά θέματα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μετά τη δημοσίευση 6.000 σελίδων δικαστικών εγγράφων που ήταν σφραγισμένα μέχρι τις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Τα έγγραφα περιέχουν περαιτέρω ισχυρισμούς εναντίον και των δύο μερών, αλλά είναι κυρίως επιζήμιες για τον Ντεπ.

Τα αρχεία αποκαλύπτουν ότι οι δικηγόροι του Ντεπ προσπάθησαν να παρουσιάσουν γυμνές φωτογραφίες της Χερντ ως αποδεικτικό στοιχείο.

Τους εμπόδισαν να το κάνουν ή να αναφέρουν τη σύντομη καριέρα της ως εξωτική χορεύτρια.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Χερντ δεν επιτρεπόταν να ισχυριστούν σε ανοιχτό δικαστήριο ότι ο Ντεπ έπασχε από στυτική δυσλειτουργία, γεγονός που λένε ότι ήταν σχετικό καθώς η απογοήτευσή του για την πάθηση οδήγησε σε πράξεις κακοποίησης.

Τώρα, υπάρχει περαιτέρω ζημιά στη φήμη του Ντεπ με τη μορφή μιας πρόσφατα αποκαλυφθείσας μαρτυρίας από μια πρώην φίλη του, την ηθοποιό Έλεν Μπάρκιν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ γύριζαν το Fear and Loathing In Las Vegas του 1997, και σύμφωνα με τον Barkin, ο ρόλος του αιώνια μεθυσμένου συγγραφέα Hunter S. Thompson δεν ήταν ακριβώς ο Depp.

«Ήταν μεθυσμένος όλη την ώρα», είπε στην κατάθεσή της, η οποία ηχογραφήθηκε για τη συκοφαντική μήνυση του Ντεπ το 2020 κατά της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun.

Σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού, ο Ντεπ πέταξε ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

«Δεν σοκαρίστηκα», είπε ο Μπάρκιν για τον Ντεπ, σύμφωνα με μια μεταγραφή της κατάθεσης.

«Υπάρχει πάντα ένας αέρας βίας γύρω του. Είναι φωνάζοντας. Είναι λεκτικά υβριστικός. Και αυτά τα πράγματα μπορείτε να δείτε», πρόσθεσε.

«Υπάρχει απλώς ένας κόσμος βίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr