Έλενα Κώνστα κορωνοϊός: Παίρνουν τηλέφωνο τους συγγενείς μου και ρωτούν πόσα πήρα για να πω ότι έχω τον ιό

0
37

Η δημοσιογράφος Έλενα Κώνστα που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό τονίζει πως την κατηγορούν για χρηματισμό προκειμένου να πει ότι έχει μολυνθεί από τον ιό.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της με τον φονικό ιό όσο και στην κατάσταση της υγείας της, ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο περίγυρός της όταν τους ανακοίνωσε τα νέα. «Είμαι καλά. Τα δύο αυτά συμπτώματα με έκαναν να δω ότι υπάρχει ο κορωνοϊός. Δηλαδή, αγευσία και αοσμία, πήγα και έκανα το τεστ και βγήκα θετική, μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι άλλο. Τη Δευτέρα είχα κάτι δέκατα και λίγη κούραση για πέντε με έξι ώρες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν καταλάβαμε ούτε εγώ, ούτε ο γιατρός μου ότι πρόκειται για κορωνοϊό για αυτό συνέχισα κανονικά τις διακοπές μου. Όλοι οι άλλοι γύρω μου βγήκαν αρνητικοί. Από ότι είδατε και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό, επειδή την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά του και ήμασταν μαζί, πήγε έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικός, όπως και οι φίλες μου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

«Ο κόσμος έχει κορωνοϊό και δεν το λέει και συνεχίζει τις διακοπές του…. Οι ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ ήταν οι χειρότερες της ζωής μου αρχικά γιατί έπρεπε να ειδοποιήσω τους ανθρώπους που με φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, για τους γονείς μου. Ήθελα να βγω αρνητική μόνο για τους γύρω μου. Η αγωνία μέχρι να βγει το τεστ ήταν πολύ σκληρή».

«Επειδή το πρώτο σύμπτωμα ήταν τη Δευτέρα το πρωί, τώρα έκλεισα μια εβδομάδα, θεωρητικά την επόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου μπορώ να βγω έξω στον κόσμο με αντισώματα. Εγώ θα κάνω φυσικά και ένα τεστ στην Δευτέρα», είπε η Έλενα Κώνστα και κατέληξε στο εξής:  «Για αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει ο ιός είναι εγκληματικοί. Παίρνουν τηλέφωνο τους συγγενείς μου και ρωτούν πόσα πήρα, αν χρηματίστηκα για να πω ότι έχω τον ιό. Ο κόσμος  έχει φτάσει στο σημείο να μην το πιστεύει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr