Έλενα Παπαρίζου: Πρέπει να σταματήσει το body shaming

0
199

Έλενα Παπαρίζου: Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξη της σε περιοδικό μίλησε σχετικά με την έξαρση που έχει πάρει το body shaming.

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη της μίλησε σχετικά με το body shaming.

Στο περιοδικό «In Style», η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: ” Είναι δυστυχές στις μέρες μας να βλέπουμε να παίρνει μεγάλη έκταση το body shaming, ειδικά σε νέους ανθρώπους. Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα στα θύματα αλλά και στους θύτες;”

Έλενα Παπαρίζου

“Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε, όχι για να νιώθουμε ντροπή κι ενοχές”

Συνέχισε λέγοντας: “Μιλώντας πρώτα για τους θύτες, θα ήθελα να πω πως αυτό το πράγμα θα πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας. Σε ό,τι αφορά τα θύματα, θέλω να τους πω να αγαπάνε τον εαυτό τους ό,τι και να είναι όπως και να είναι.

Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε, όχι για να νιώθουμε ντροπή κι ενοχές. Αυτό έλεγα παλιά, αυτό λέω σήμερα, αυτό θα λέω πάντα. Απλώς εύχομαι να μη χρειάζεται να το λέω για πάντα και να μπει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση.”

Τι είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξη της για τα κιλά

Σε παλιότερη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ερωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με τα κιλά της. «Δεν με πειράζειΣτεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε» ενώ αναρωτήθηκε: «Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας. Να έχουμε δίκιο, ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι»;

Στην ερώτηση αν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision λέει: «Μόνο αν είχα το κατάλληλο τραγούδι», ενώ όταν άκουσε το τραγούδι «Survivor» με το οποίο εκπροσώπησε τη Σουηδία στον μουσικό διαγωνισμό δεν έκρυψε τη συγκίνησή της:

«Αυτό το τραγούδι με συγκινεί. Ήταν μετά την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσα. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά ήθελα να εκπροσωπήσω και τη Σουηδία. Όλοι κουβαλάμε τον σταυρό μας. Έχουν περάσει χρόνια, που ένιωθα τεράστια μοναξιά. Και αυτή τη μοναξιά την έκανα μοναχικότητα. Όταν έχασα τον πατέρα μου άλλαξαν πολλά πράγματα και αναθεώρησα τη ζωή μου. Τότε κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι. Τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Παλιά πήγαινα για ύπνο στις 7:30… Τώρα ξυπνάω στις 7:30. Νιώθω τη διάθεσή μου διαφορετική. Έχω περισσότερη όρεξη. Μου αρέσει να μαγειρεύω… Ξεδίνω στην κουζίνα. Με τον Αντρέα μας αρέσει να περπατάμε και να κάνουμε ταξίδια. Να ξεκινάμε το πρωί και να μην ξέρουμε που θα φτάσουμε. Μας αρέσει να κολυμπάμε σε λίμνες! Το “Τhe Voice” θα γίνει και του χρόνου. Περνάω πολύ ωραία σε αυτό το show».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr