Έλενα Πολυχρονοπούλου: Θέλω να πληρώσει για όλα ο σύντροφός μου

0
135

Έλενα Πολυχρονοπούλου: H πρώην παίκτρια ριάλιτι μιλά για πρώτη φορά για την υπόθεση της κοκαϊνης, αλλά και για τον σύντροφο της.

H Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφος της οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα για 7,827 κιλών κοκαΐνης. Κατόπιν των καταθέσεων των δύο κατηγορούμενων διατάχθηκε η προσωρινή τους προφυλάκιση μέχρι την τέλεση της δίκης. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι έδωσε την πρώτη συνέντευξη μέσα από τη φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, υποστηρίζει ότι την κατέστρεψε ο έρωτας και απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι έριχνε ναρκωτικά μέσα στην τουαλέτα, τη στιγμή που οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της. “Θέλω να πληρώσει για όλα ο σύντροφός μου”, λέει μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

“Δεν υπήρχε πιθανότητα να έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου”

Αναλυτικά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η πρώην παίκτρια ριάλιτι αναφέρει για τις πρώτες ημέρες μέσα στη φυλακή: “…Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση. Και για άλλη μια φορά πρέπει να ξεκαθαριστεί και να διαχωριστεί ότι δεν συνελήφθη εγώ με ναρκωτικά. Δεν υπήρχε πιθανότητα να έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου”.

Η ίδια εξηγεί ότι “προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές. Επειδή βλέπω σε όλα τα μίντια να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο “Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνη”, θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά.

Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε τίποτε από όλα αυτά”.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Προσπάθησε να μου πει “συγγνώμη”

Ερωτηθείσα εάν ο σύντροφός της επιχείρησε να την πλησιάσει μετά την προφυλάκιση, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είπε πως: “Καλώς ή κακώς, είχαμε τέσσερα χρόνια σχέση. Προφανώς και προσπάθησε να μου πει «Συγγνώμη που σου κατέστρεψα τη ζωή. Μας κατέστρεψα…», αλλά αυτή τη στιγμή αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Θέλω να καταλάβει το λάθος του και να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε σε εμένα.

Και το ξέρει ότι θα πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει και το έχει αποδεχτεί. Εγώ όμως που δεν φταίω και δεν είχα και γνώση των πραγμάτων δεν πρέπει. Είναι άδικο να είμαι εδώ”.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τι ισχυρίζεται για τη σύλληψή της

Μιλώντας για την ημέρα της σύλληψής της, στο σπίτι όπου έμενε με τον σύντροφό της, η Έλενα Πολυχρονοπούλου αναφέρει:

“Μπήκα στο σπίτι μου στις 4. Η έφοδος έγινε στις 7 παρά. Δεν θυμάμαι ακριβή ώρα. Αν γνώριζα το παραμικρό ή ανησυχούσα για το παραμικρό και γνώριζα ότι υπήρχε και ποσότητα στο σπίτι, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή, θα είχα φροντίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου να απαλλαγώ από ο,τιδήποτε. Και επειδή προφανώς δεν ανησυχούσα για κάτι και προφανώς δεν είχα γνώση της κατάστασης, μπήκα στο σπίτι μου και έκανα τη ρουτίνα μου (…)”.

Μιλώντας ειδικότερα για τη στιγμή της εφόδου της αστυνομίας, υποστηρίζει: “Κατά τη στιγμή της εφόδου ήμουν στο μπάνιο και έκανα την ανάγκη μου. Μόλις είχα τελειώσει τις δουλειές, ήθελα να κάνω ένα μπάνιο, να ξεντυθώ, να κάνω την ανάγκη μου. Και ακούω στην πόρτα να προσπαθεί κάποιος να μπει με το κλειδί. Νόμιζα ότι ήταν ο Δημήτρης.

Και επειδή όταν είμαι μόνη μου, βάζω τον σύρτη γιατί φοβάμαι, του φωνάζω “Μισό λεπτό, έρχομαι”. Γιατί ποιος άλλος να έχει το κλειδί του σπιτιού μου; Αυτός συνέχιζε να επιμένει να πάει να ανοίξει την πόρτα.

Σχετικά με την σύλληψη της

Και φοβήθηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν ο Δημήτρης και είπα: “Ποιος προσπαθεί να εισβάλει στο σπίτι μου;”. Φώναξα “ποιος είναι;” και δεν μου απάντησαν. Κοίταξα από το ματάκι και μου το είχαν κλείσει. Φώναζα “ποιος είναι; Δεν ανοίγω” και συνέχιζα να φωνάζω γιατί είχα φοβηθεί. Τότε μου είπαν ‘Αστυνομία” και άνοιξα κατευθείαν γιατί φοβήθηκα μην είχε τρακάρει ο Δημήτρης”.

Στο σημείο αυτό, υποστηρίζει ότι δεν έριχνε ουσίες στη λεκάνη της τουαλέτας, όπως αναφέρει η αστυνομία. “Σας παρακαλώ, πείτε μου πώς το λένε αυτό;

Και προφανώς, γι’ αυτό προφυλακίστηκα, γιατί ήταν ο λόγος του αστυνομικού εναντίον του δικού μου, τα λεγόμενά του εναντίον των δικών μου των λεγομένων”, ισχυρίζεται η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr