Ελένη Φιλίνη: «Δεν πρόλαβα να δω στον πατέρα μου αυτά που ήθελα» [vid]

0
31

Ελένη Φιλίνη: «Στη δεκαετία του 80′ είχαμε ρατσισμό στην εμφάνιση»

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία» και αρχικά, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της, αλλά και στην καθημερινότητά της.

«Ποτέ δεν στερήθηκα τίποτα για την ομορφιά. Είμαι από τη φύση μου άνθρωπος με μέτρο, δεν είμαι άνθρωπος της κρεπάλης. Το κάπνισμα το έχω σταματήσει εδώ και 20 χρόνια. Το έξω ξενύχτι δεν μου αρέσει καθόλου. Στο σπίτι μπορώ να βλέπω ταινίες, να διαβάζω, να κάτσω σπίτι με παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και όταν δουλεύω και τραγουδάω, επιλέγω χώρους που τελειώνουμε νωρίς. Θα κοιμηθώ γύρω στις 4 το πρωί και θα ξυπνήσω στις 10, δεν είμαι άνθρωπος του ύπνου», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ τόνισε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να μη δουλέψω. Δουλεύω από τα 15 μου».

Αναφορικά με τους γονείς της, εξήγησε πως από παιδί της έλειπε η πατρική φιγούρα. «Όταν δεν έχεις σαν πρότυπο τον μπαμπά σε παιδική και εφηβική ηλικία, είναι διαφορετικά όλα. Η μαμά μου ήταν μαμά και μπαμπάς μαζί όλα τα χρόνια», δήλωσε η Ελένη Φιλίνη.

«Την είχα πάντα μαζί μου σαν φύλακα άγγελο. Δεν υπάρχει μέρα που να μην την σκεφτώ. Είμαι πολύ δεμένη με τις ρίζες μου. Πήγα έναν χρόνο στον μπαμπά μου, πριν τον χάσω, αλλά δεν πρόλαβα να δω σε αυτόν αυτά που ήθελα. Δεν μπόρεσα να του τα πω όλα αυτά, αλλά τα ένιωθε γιατί του είχα αδυναμία», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr