Ελένη Φουρέιρα: Κοινές διακοπές μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία στα Χανιά

0
66

Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού σε δείπνο στα Χανιά

Στα Χανιά για ξεκούραση και  καλοκαιρινές διακοπές πήγε η Ελένη Φουρέιρα με τον σύντροφό της  Αλμπέρτο Μποτία. Ένα ζευγάρι που έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φλας των φωτογράφων εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο.

Με αφορμή τον επικείμενο γάμο του Μάριου Καπότση με την Κόνυ Μεταξά, αποφάσισαν να κάνουν και μια βόλτα στο νησί να το χαρούν.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος εστίασης στο λιμάνι των Χανίων, Μάξιμος και Γιώργος Πετρόχειλος φωτογραφήθηκαν με την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία και ανάρτησαν τη φωτογραφία στο Instagram.

«Ερωτεύτηκα την ηρεμία του»

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Δούκα και αποκάλυψε τι ερωτεύτηκε στον Αλμπέρτο.

Έχεις δηλώσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, πως είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Σε μία εποχή όπου ακούμε και βιώνουμε διάφορα και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίπλοκες έως και δύσκολες, τι είναι εκείνο που κάνει μία γυναίκα σήμερα να πλησιάσει, να ερωτευτεί και να εκτιμήσει πραγματικά έναν άντρα;

Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες –τα “θέλω” του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά–, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό.

Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για εμένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται, βέβαια, και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr