Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε στο Mega

0
10

Είναι γεγονός. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση επισήμως μέσα από το Mega. Το Μεγάλο Κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια θα αποτελεί από την επόμενη σεζόν μέρος του καθημερινού προγράμματος επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες των προηγούμενων ημερών.

Ελένη Μενεγάκη: Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή ξεκίνησε η φημολογία ότι η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από την τηλεόραση. Και όντως, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν -αυτή που διανύουμε τώρα- δεν θα είναι στην τηλεόραση. Την 1η Απριλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της συγκινημένη και με όλη της την οικογένεια στο πλευρό.

Η ίδια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια, το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Παράλληλα, είπε: «Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά, θα είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr