Ελένη Μενεγάκη Στέφανο Σαρτίνι: Χρειάζεται ένα δυνατό comeback μαζί μου

0
31

Καλεσμένος, εξ αποστάσεως, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN ήταν ο Στέφανο Σαρτίνι ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό και μετέφερε το κλίμα από την Ιταλία, σχολιάζοντας παράλληλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι λοιπόν, συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται ψηλά στον ενδιαφέρον του τηλεοπτικοί κοινού. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως η Ελένη Μενεγάκη μετά την απόφαση της να αποχωρήσει για λίγο από την τηλεόραση χρειάζεται να κάνει ένα δυνατό comeback μαζί του.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό που σταματάει για λίγο, να κάνει ένα κενό, να λείψει για λίγο στο κοινό. Δεν πιστεύω όμως ότι χρειάζεται να μείνει σπίτι γιατί είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ένα μεγάλο comeback, ωραίο, εντελώς διαφορετικό, πιο λαμπερό και μαζί μου». Έχοντας δουλέψει ως σκηνοθέτης της Ρούλας Κορομηλά και των Fame Story δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να το αναλάβει ξανά σε πιθανό comeback του φορμάτ.

Η πολυμορφία της ελληνικής τηλεόρασης είναι κάτι που του αρέσει καθώς θεωρεί θετική εξέλιξη την ύπαρξη νέων προσώπων στον «στίβο» της οθόνης. Ωστόσο, την ίδια άποψη δεν έχει για την επάνοδο των ριάλιτι. Ο ίδιος δεν τα παρακολουθεί παρά μόνο για τις ανάγκες της δουλειάς του και μάλιστα δεν διστάζει να τα χαρακτηρίσει trash. «Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, δεν μου αρέσει το trash. Μου αρέσουν τα show με ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr