Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε που θα την βρει η επόμενη σεζόν

0
45

Ελεονώρα Μελέτη: Το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει και τα κανάλια ήδη τρέχουν τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Στον Alpha τα πράγματα αλλάζουν άρδην καθώς όπως έχει δημοσιευθεί η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από την μεσημεριανή ζώνη αφήνοντας ένα τεράστιο κενό. Αυτό αναζητά αναπλήρωση με τους υπεύθυνους του καναλιού να αναζητούν το κατάλληλο άτομο που θα μπορούσε να στηρίξει με επιτυχία το πρόγραμμα της μεσημεριανής ζώνης.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή το τηλεοπτικό της μέλλον. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια απάντησε για πρώτη φορά σε όλα τα ρεπορτάζ και τους τίτλους σε εφημερίδες, sites και τηλεόραση για το αν θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη.

«Εγώ το έχω πει στους ιθύνοντες του σταθμού, αλλά και σε όλους εκείνους που συζητάμε για το τι θα γίνει του χρόνου και αν θα πάρω τη θέση της Ελένης, ότι εγώ δεν έχω αλλάξει τίποτα στο συμβόλαιο μου τα τελευταία τρία χρόνια. Καθημερινό υπέγραφα τα προηγούμενα χρόνια, καθημερινό υπέγραψα και αυτή τη φορά με τα «Μεσάνυχτα» μέσα».

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να κάνει πρωινή εκπομπή 10:00 – 12:00, η ίδια ξεκαθάρισε πως θα υπάρχει πρόβλημα, αφού μέχρι εκείνη την ώρα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή. «Εγώ πάντως έχω αναφέρει στον σταθμό ότι αν κάνω μεσημέρι θα δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο ραδιόφωνο και αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Γι’ αυτό το ιδανικό θα ήταν να μείνει η Ελένη στη θέση της».

Πηγή: Pagenews.gr