Ελίφ – Επεισόδιο 1020: Η αστυνομία λέει ότι λείπουν στοιχεία από τα αρχεία και αυτό δίνει ελπίδες στον Κερέμ

0
33

Ελίφ – Επεισόδιο 1020: Ο Λεβέντ είναι όπως πάντα στο πλευρό της οικογένειας και βοηθάει τη Ματσιντέ να δει τον γιο της.

Ελίφ – Επεισόδιο 1020

Η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ έχουν καταστρώσει ένα μεγάλο σχέδιο για να εκδικηθούν την οικογένεια Χακτανίρ και το εφάρμοσαν προσεκτικά. Όλη η οικογένεια είναι συντετριμμένη από τη σύλληψη του Κερέμ τη βραδιά της επίδειξης μόδας. Ειδικά η Ματσιντέ είναι ράκος.

Η αστυνομία δηλώνει ότι λείπουν κάποια στοιχεία από τα αρχεία και αυτό δίνει ελπίδες στον Κερέμ και στην οικογένειά του. Ο Λεβέντ είναι όπως πάντα στο πλευρό της οικογένειας και βοηθάει τη Ματσιντέ να δει τον γιο της, έστω και για μια φορά. Η μόνη, που απολαμβάνει την κατάσταση είναι η Κιγιμέτ.

Ελίφ – Επεισόδιο 1020

Ο Μαχίρ μιλάει με τη Μελέκ και το μίσος του μαλακώνει και κάνει ένα μεγάλο βήμα για να βγάλει τον Κερέμ από τη φυλακή! Αυτό όμως εκνευρίζει την Κιγιμέτ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έρχεται αντιμέτωπη με τον γιο της αλλά εκείνος έχει μια καλή δικαιολογία για ό,τι έκανε.

Ο Εμιρχάν είναι λυπημένος επειδή η μητέρα του έλεγε ψέματα. Η Ζουλιντέ είναι συντετριμμένη από την απουσία του Εμιρχάν. Άραγε το σχέδιο του Μαχίρ θα λειτουργήσει; Ο Κερέμ θα γυρίσει σπίτι του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr