Ελίφ – Επεισόδιο 2002: Ο Τουφάν βάζει κακές ιδέες στο κεφάλι του Εμιρχάν

0
29

Ελίφ – Επεισόδιο 2002: Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθους της Χουμεϊρά.

Ο Τουφάν βάζει κακές ιδέες στο κεφάλι του Εμιρχάν και ο μικρός σχεδιάζει να κλέψει τις ερωτήσεις των εξετάσεων από τον Σαφάκ.

Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθους της Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αισθάνεται μοναξιά και δεν μπορεί να καλύψει το κενό, που προέκυψε από την αποχώρηση του Λεβέντ. Πράγματι, και οι δύο υποφέρουν γιατί τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, είναι πολύ δυνατά. Η Χουμεϊρά βρίσκει το κουράγιο και τηλεφωνεί στον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έρωτά της. Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει. Όμως από την άλλη νιώθει χαρούμενη επειδή οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, ο Μαχίρ και η Ασλί, είναι πάντα στο πλευρό της και δεν της επιτρέπουν να χάσει την ελπίδα της. Από την άλλη, η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι η Μελέκ είναι νεκρή τώρα.

Όταν όμως συναντά τη Φικρέτ και την ακούει, η χαρά της γίνεται πάλι οργή. Η επόμενη μέρα είναι η μέρα της δίκης και η Φικρέτ είναι αποφασιμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επιπλέον, ο Μαχίρ δεν υποστηρίζει πια την Κιγιμέτ και γνωρίζει τα κόλπα της μητέρας του. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα επικρατήσει η δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, ο Τουφάν βάζει κακές ιδέες στο κεφάλι του Εμιρχάν και ο μικρός σχεδιάζει να κλέψει τις ερωτήσεις των εξετάσεων από τον Σαφάκ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr