Ελίφ – Επεισόδιο 998: Όσα θα δούμε σήμερα

0
72

Ελίφ – Επεισόδιο 998: Η Χουμεϊρά επισκέπτεται τη Μελέκ και προσπαθεί να την πείσει να μείνει μαζί τους στην έπαυλη.

Ελίφ – Επεισόδιο 998

Η Χουμεϊρά επισκέπτεται τη Μελέκ και προσπαθεί να την πείσει να μείνει μαζί τους στην έπαυλη. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει την απάτη του λογιστή και απειλεί να τον παραδώσει στην αστυνομία. Για να μην συμβεί αυτό, ο άντρας δέχεται την πρόταση, που του κάνει ο Μαχίρ, να μην πληρώσει το ποσό για τις υποτροφίες τον επόμενο μήνα και να παραιτηθεί από τη δουλειά του ήσυχα.

Η Μπιρτσέ ζηλεύει τρομερά όταν βλέπει τον Ακίν παρέα με διάφορες κοπέλες από την εταιρία να λένε αστεία και να διασκεδάζουν. Ο Σαφάκ τριγυρίζει στους δρόμους λυπημένος ενώ την ίδια ώρα ο Τουφάν παρενοχλεί τη Ζουλιντέ. Ο Τουφάν την πιέζει να τον δεχθεί πάλι πίσω αλλά εκείνη του λέει πως αγαπάει τον Σαφάκ, τον μοναδικό άντρα που αγάπησε ποτέ.

Ελίφ – Επεισόδιο 998

Ο Σαφάκ τους ακούει από απόσταση αλλά παρεξηγεί την κατάσταση για άλλη μια φορά και πιστεύει πως η Ζουλιντέ εξομολογείται τον έρωτά της για τον Τουφάν. Επιστρέφει απογοητευμένος σπίτι του και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει αμέσως.

Ο Λεβέντ βλέπει πως η Χουμεϊρά είναι αναστατωμένη και την πηγαίνει σε έναν ωραίο κήπο για να πιουν τσάι. Η Χουμεϊρά βρίσκει το μέρος όμορφο και οικείο και μιλάει στον Λεβέντ για τη ζωή της και τα όμορφα παιδικά της χρόνια. Η Κιγιμέτ είναι ικανοποιημένη επειδή έφτασε στο στόχο της και θα σταματήσουν οι υποτροφίες της Ματσιντέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr