Ελισάβετ Δοβλιατίδου Instagram: Οι πόζες της ξετρελαίνουν

0
13

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου διαθέτει ένα ιδιαίτερα πετυχημένο προφίλ στο Instagram όπου ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της. Το όμορφο αυτό κορίτσι συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω του Survivor.

Είναι από τη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε πάρει μέρος για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποχώρησε από το Survivor σχετικά νωρίς, στο επεισόδιο 12.

Στο βίντεο για την παρουσίαση της στο Survivor το Φεβρουάριο του 2017 είχε δηλώσει το εξής: «Ονομάζομαι Δοβλιατίδου Ελισάβετ, γεννήθηκα στη Ρωσία, ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια με το μόντελινγκ και έχω τελειώσει σχέδιο μόδας. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μπορώ να κρατήσω ισορροπίες στο παιχνίδι».

Και όπως είχε αναφέρει, «είμαι άνθρωπος που δεν μαλώνει εύκολα. Έτσι πιστεύω, τώρα δεν ξέρω στην πορεία. Εξελίσσεται πολύ νομίζω ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Υπάρχει μια προκατάληψη ότι οι κοπέλες που ασχολούνται με το μόντελινγκ είμαστε ατσαλάκωτες και δεν κάνουμε γενικότερα πράγματα, διότι δεν τσαλακωνόμαστε τέλος πάντων. Εγώ όμως ήρθα εδώ για να το διαψεύσω γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο».

«Μπορεί να φτάσω στα άκρα, είμαι μαγκάκι και μου αρέσει να κάνω επικίνδυνα πράγματα. Δε με τρομάζει τίποτα απολύτως, ίσως λίγο η υγιεινή άλλα όχι δεν με τρομάζει κάτι. προς το παρόν. Θα δείξει εκεί στην πορεία τι θα συμβεί», είχε τονίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr