Ελλάδα Τουρκία: Με τον Ακάρ θα συναντηθεί ο Παναγιωτόπουλος στις Βρυξέλλες

0
37

Ελλάδα Τουρκία: Συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ θα έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

Συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ θα έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος.  Το άτυπο ραντεβού με τον Χουλουσί Ακάρ είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη, στις Βρυξέλλες και στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών άμυνας του ΝΑΤΟ, έπειτα από πρωτοβουλία του Τούρκου υπουργού.

Οι δύο υπουργοί αναμένεται να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και το αποτύπωμα που αφήνει ο πόλεμος στην ευρύτερη περιοχή μας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να υπάρξει αποκλιμάκωση.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Έρχονται ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης για την ακρίβεια

Μήνυμα προς τους πολίτες θα απευθύνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν στο πακέτο στήριξης των πολιτών απέναντι στο κύμα ακρίβειας ενώ αναμένεται να εξειδικευθούν από τα αρμόδια υπουργεία.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα αναμένεται να απευθυνθεί με μήνυμά του προς τους πολίτες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το πακέτο στήριξης των πολιτών για το κύμα ακρίβειας.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr