Έλλη Διβάνη: Το αντίο της οικογένειάς της

0
29

Η είδηση ότι η Έλλη Διβάνη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους αγαπημένους της και προκάλεσε ανύποπτη θλίψη . Η Έλλη Διβάνη ήταν γόνος της γνωστής οικογένειας ξενοδόχων Divani και είχε αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Ως άτομο που νοιαζόταν για τους άλλους, η Έλλη έκανε φιλανθρωπίες για να προσφέρει βοήθεια ακόμη κι αν αυτό δεν το ήξερε ο περισσότερος κόσμος.

Έλλη Διβάνη: Οικογενειακό πένθος

Η μητέρα της βρήκε την αγαπημένη της κόρη νεκρή και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η μητέρα της Σοφία είναι σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατό της. Όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης νεκροτομής, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το χαμό της Έλλης. Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του ο συνεχιστής της πασίγνωστης οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία. Μετά το θάνατό του, η Έλλη ανέλαβε τη διαχείριση.

Έλλη ΔΙβάνη ξενοδοχεία

Έλλη Διβάνη: Tι έγραψε νονός της, Γιώργος Χατζηστεργίου

«Για την Ελλη Διβάνη- βαφτισιμιά μου, και κόρη του παιδικού μου φίλου Ερρίκου Διβάνη, δεινού αρχιτέκτονα που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, και της Σοφίας (οι οικογένειές μας γνωρίζονται πάνω από 100 χρόνια), δικών μου ανθρώπων που τους πάντρεψα». «Δεν μου αρέσει, δεν θέλω να γράφω για τρέχοντα στενά προσωπικά ζητήματα, μα η απώλεια ενός νέου κοριτσιού- λίγα χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της-, με ξεπερνά».

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr