Έλον Μασκ: Απίθανο πως ήταν πριν γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας

0
46

O CEO της Tesla Elon Musk είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Εκτός από τα χρήματα φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα και η εμφάνισή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ο γνωστός δισεκατομμυριούχος πριν να ανεβεί στην κορυφή του κόσμου φρόντισε ώστε η εμφάνισή του να είναι κατάλληλη για το τύπο.

Ο ίδιος από νεαρή ηλικία αντιμετώπιζε προβλήματα τριχόπτωσης και αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό. Βρέθηκε στον πλαστικό χειρούργο όπου γέμισε το κεφάλι του για να καλύψει τα κενά αφού… το μέτωπό του είχε αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Ωστόσο ο Elon Musk δεν μίλησε ποτέ του για αυτό. Από την ηλικία των 20 άρχισε να χάνει μαλλιά όχι μόνο στο πάνω μέρος αλλά και στα πλάγια και όπως θα δείτε και στο βίντεο η μεταμόσχευση μαλλιών έγινε με μεγάλη επιτυχία και η αλλαγή είναι μεγάλη.

Ήταν μόλις 17 χρονών όταν μετακόμισε στον Καναδά για σπουδές μέχρι που το 1992 βρέθηκε στις ΗΠΑ για να τις συνεχίσει. Παρόλο που ξεκίνησε το διδακτορικό του το παράτησε μετά από μόλις δύο ημέρες και ίδρυσε την Zip2, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εφημερίδων. Στην συνέχεια πούλησε την εταιρία και δημιούργησε το PayPal. Εκεί ήταν που άρχισε να έχει πρόβλημα τριχόπτωσης το οποίο αντιμετώπισε με τεχνικές αποκατάστασης και φρόντισε τα κρατήσει το στόμα του κλειστό για αυτό.

Λίγα λόγια για τον Έλον Μασκ

Ο Ίλον Μασκ (μεταγράφεται συχνά και ως Έλον Μασκ, πλήρες όνομα Ίλον Ριβ Μασκ Elon Reeve Musk, Πρετόρια, 28 Ιουνίου 1971) είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Νότια Αφρικήκαι με νοτιοαφρικανική, καναδική και αμερικανική υπηκοότητα, καθώς και μηχανικός και εφευρέτης.Είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για τη διαστημική εταιρεία SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και ο πρόεδρος της SolarCity.

Είναι επίσης συνιδρυτής των Tesla, Inc. και Zip2 και PayPal. Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ανθρώπινης εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr