Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος»

0
12

Ο Έλτον Τζον μιλάει ωστόσο και για άλλους διάσημους. Όπως για την όμορφη φιλία του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και αφηγείται ένα δείπνο στο οποίο ο ίδιος, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ συναγωνίζονταν για το ποιος θα κέρδιζε την προσοχή της.

Πασπαλισμένος στην αστερόσκονη της showbiz επί σχεδόν μισό αιώνα ο Sir Έλτον Τζον δεν έχει τίποτα να χάσει μιλώντας ανοιχτά. Έτσι, η αυτοβιογραφία του “Me: Elton John” δεν θα μπορούσε παρά να είναι αποκαλυπτική. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις και η άποψή του για τον Μάικλ Τζάκσον που θεωρούσε “ψυχικά άρρωστο, έναν πολύ δυσάρεστο άνθρωπο στη συναναστροφή” μιλώντας για τα χρόνια πριν τον θάνατό του.

“Γνώριζα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών” γράφει ο Έλτον Τζον. “Ήταν το πιο αξιαγάπητο παιδί που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Όμως, με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να αποτραβιέται από τον κόσμο και να αποφεύγει την πραγματικότητα, όπως έκανε ο Elvis”.

Σχολιάζει επίσης τη σχέση του με τα φάρμακα και τις ουσίες που πιθανότητα οδήγησαν στον εθισμό: “ένας θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένα θεός ξέρει τι φάρμακα έπαιρνε, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια σκεφτόμουν ότι ο καημένος τα είχε χάσει εντελώς. Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένας δυσάρεστος άνθρωπος”.

Τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου το HBO έκανε το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland το οποίο ερευνούσε τις σχέσεις του Τζάκσον με τα παιδιά και τον κατηγορούσε για σεξουαλική κακοποίησή τους. Παρότι ο ίδιος δεν παίρνει θέση μιλάει για την αδυναμία του Μάικλ στα παιδιά “για όποιους λόγους δεν μπορούσε καθόλου να κάνει παρέα με ενήλικες”.

Ο Έλτον Τζον μιλάει ωστόσο και για άλλους διάσημους. Όπως για την όμορφη φιλία του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και αφηγείται ένα δείπνο στο οποίο ο ίδιος, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ συναγωνίζονταν για το ποιος θα κέρδιζε την προσοχή της.Μιλάει ανοιχτά για τη διαμάχη του με την Tina Turner, τη σχέση του με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και εκείνη τη φορά που σχολίασε το ενδυματολογικό στιλ του Μπομπ Ντίλαν. Εξάλλου ο Έλτον Τζον που έχει ζήσει μια συναρπαστική ζωή (όπως την είδαμε και στην ταινία Rocketman) έχει πολλά να πει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr