Έμιλυ Κολιανδρή: «Είδα άστεγους και ναρκομανείς στην Ομόνοια πρώτη φορά όταν ήρθα από την Κύπρο»

0
75

«Ήταν σοκαριστικό αυτό», λέει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

«Έκανα πράγματα που δεν έμαθαν ποτέ οι δικοί μου, όπως το να μπω σε σφαιριστήριο, όπου σύχναζαν μεγαλύτερα αγόρια και στρατιώτες. Όταν ήρθα από την ασφάλεια του σπιτιού μου στην Κύπρο στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Ομόνοια, είδα πρώτη φορά άστεγους και ναρκομανείς. Ήταν σοκαριστικο», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Έμιλυ Κολιανδρή είπε στη συνέχεια: «Οι μεγάλοι θεατρίνοι που είχαμε ως δάσκαλους στη σχολή είχαν καταφέρει να μας κάνουν να έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα ήταν ζόρικα. Με τα δεδομένα της εποχής μας, θα μπορούσε να πει κάνεις ότι τότε η συμπεριφορά των δασκάλων μας ήταν στα όρια της κακοποίησης. Το μεγαλύτερο θεατρικό σχολείο, που ήταν και περιπέτεια, ήταν η μαθητεία κοντά στον Λευτέρη Βογιατζή, ήταν σα να αναζητούσε το τέλειο σε όλη του τη ζωή».

Η Έμιλυ Κολιανδρή αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον Χρήστο Λούλη, ένα έρωτα που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μίας πρόβας: «Ο έρωτάς μας με τον Χρήστο γεννήθηκε σε μεγάλη δυσκολία, ίσως γι’ αυτό κράτησε. Λόγω της σκληρότητας που υπήρχε στην πρόβα, ο Χρήστος έπαθε ένα αυτοάνοσο, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κούτσαινε και κυκλοφορούσε με πατερίτσες.

Εγώ ένιωθα η πιο άσχημη, η χειρότερη και η πιο ατάλαντη ηθοποιός. Ο έρωτας μας ήταν τα πέτρινα χρόνια, και όλα αυτά κρυφά από τον Λευτέρη Βογιατζή. Δεν ήταν ωραίο ο άνθρωπος που μόλις έχεις γνωρίσει να σε βλέπει σε άσχημη εκδοχή, σε πρόβες όπου σε ταπεινώνουν. Πάντα επιδιώκαμε να καθόμαστε μαζί στις πρόβες, να αγγιζόμαστε φευγαλέα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα, ήταν κινηματογραφική συνάντηση.

Είχα μείνει με την ομορφιά του Χρήστου, είχα ζαλιστεί λίγο. Όταν είσαι πολλά χρόνια με κάποιον και έχεις φτιάξει οικογένεια, παίζει ρόλο το πως ο άλλος κάνει πίσω. Ο Χρήστος έχει το χάρισμα να μην μου εναντιώνεται, πράγμα που εγώ δεν το καταφέρνω, ενώ είναι και σπουδαίος πατέρας. Είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μας. Ως μαμά και γυναίκα μπορεί να έχω νεύρα έχοντας να οργανώσω πολλά πράγματα πριν φύγω από το σπίτι, ενώ ο Χρήστος είναι πιο cool και ευχάριστος γονιός.

Ο Χρήστος είχε ήδη ξεκινήσει την πορεία του και όταν του ζητούσαν να προτείνει μία γυναίκα και ενώ πληρούσα όλες τις προδιαγραφές, δεν με πρότεινε ποτέ. Όταν δεν με πρότεινε για δουλειές τότε με πλήγωνε, αλλά εκ των υστέρων μου άρεσε που δεν το έκανε. Θα είχε επίπτωση στη σχέση μας αν ένιωθα ότι του χρωστάω».

Για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», η Έμιλυ Κολιανδρή είπε: «Η σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν στη ΕΡΤ1, αλλά θα αλλάξει εντελώς η ιστορία και θα παίξουν άλλοι ηθοποιοί, κάτι που θεωρώ καλό. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι η μόνη σταθερά στην επόμενη σεζόν της σειράς, ο οποίος φεύγει, πάει κάπου αλλού και κάτι άλλο τον βρίσκει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr