Εμινέ Ερντογάν: Σάλος στην Τουρκία με τα γαλλικά γούστα της συζύγου του προέδρου

0
163

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με… πρωταγωνίστρια τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Πρώτη Κυρία της γειτονικής χώρας, Εμινέ Ερντογάν, την ώρα που η τουρκική λίρα υποχωρεί.

Πιο συγκεκριμένα, ένα tweet στάθηκε αρκετό για να φουντώσει ο σχολιασμός για τα ακριβά της γούστα για τα οποία έχει γίνει λόγος και στο παρελθόν μιας και είναι γνωστό πως η σύζυγος του «Σουλτάνου» προτιμάει τα γαλλικά προϊόντα που τώρα μποϊκοτάρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη «μάχη» του με τη Γαλλία και τον Εμμανουέλ Μακρόν. Όμως, είναι φανερό πως η σύζυγος του Ερντογάν, Εμινέ έχει αντίθετη γνώμη, όσον αφορά στο εν λόγω μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα.

Σύμφωνα με χρήστη του Twitter λοιπόν, η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα ακριβά γαλλικά προϊόντα και το έδειξε σε σχετική φωτογραφία που κυκλοφόρησε, κρατώντας μιας πανάκριβη τσάντα Hermes. «Την ώρα που ο Ερντογάν καλεί σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, η σύζυγός του κρατάει μια τσάντα Hermès», αναφέρεται στο επίμαχο σχόλιο στην ανάρτηση στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Και να σημειωθεί ότι η προεδρική οικογένεια έχει επανειλημμένα δεχθεί «πυρά» για τα οικονομικά της ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη τσάντα από δέρμα κροκόδειλου είναι σε περιορισμένη διάθεση και η τιμή φτάνει κοντά τα πενήντα χιλιάδες δολάρια! Παλαιότερο ρεπορτάζ της Daily Mail ανέφερε ότι η Εμινέ Ερντογάν είχε κλείσει ολόκληρο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες για να ψωνίσει ρούχα και τσάντες μόνη της, την ώρα που ο σύζυγός της διαπραγματευόταν με την Ευρωπαϊκή Ένωση το ζήτημα των προσφύγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr