Ένα τεράστιο διαμάντι στην Γεωργία

0
101

Η μήκους 280 μέτρων γέφυρα στην Γεωργία που κρέμεται σε ύψος 240 μέτρων κόβει την ανάσα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα

Ένα τεράστιο διαμάντι κρέμεται πάνω από το φαράγγι Ντασμπάσι κοντά στην πόλη Τσάλκα στην Γεωργία. Είναι το σημείο όπου ενώνονται τα δύο κομμάτια της εντυπωσιακής κρεμαστής γέφυρας το στολίδι της περιοχής.

«Νομίζω ότι είναι το καλύτερο μέρος για το Instagram , θα βρίσκεται παντού στο διαδίκτυο. Είναι πανέμορφη και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ ως ο πρώτος ταξιδιωτικός μπλόγκερ», λέει ο Ινμπάρ Αντάν, Ισραηλινή travel blogger.

Η μήκους 280 μέτρων γέφυρα που κρέμεται σε ύψος 240 μέτρων κόβει την ανάσα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Οι επίδοξοι επισκέπτες μπορούν να την περπατήσουν ή να την διασχίσουν με ποδήλατο.

«Είναι εκπληκτικό και τρελό ταυτόχρονα. Είναι σταθερή δεν μπορεί να πέσει και το αισθάνεσαι στο ποδήλατο στις λωρίδες. Το αισθάνεσαι παντού ακόμη κι όταν κοιτάς από πάνω προς τα κάτω», λέει η Γκαλ Γκβαράλ, επισκέπτρια της γέφυρας.

Το έργο ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά από το 2019 και είναι το προϊόν μια κοινοπραξίας Γεωργιανών και Ισραηλινών.

Όσοι τολμηροί προσέλθετε, αρκεί να μην έχετε υψοφοβία

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr