Ένταση στον αέρα του Open: «Αρπάχτηκαν» Αυγερινός-Βαλασόπουλος – Άνοιξε καμιά Γεωγραφία

0
43

Ένταση στον αέρα του Open: Νέο επεισόδιο σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή μεταξύ του κ. Αυγερινού και του κ. Βαλασόπουλου.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον “αέρα” της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος” στο Open.  Καθώς η συζήτηση εξελισσόταν γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Θανάσης Αυγερινός μετέδιδε τα στοιχεία του ρεπορτάζ του, με τον Παντελή Βαλασόπουλο να μην συμφωνεί με τα λεγόμενα του συναδέλφου του.

«Η Μόσχα λέει ότι οι Ευρωπαίοι δεν κατάφεραν ούτε μία φορά το Κίεβο να το πείσουν να υποχωρήσει και σε ό,τι αφορά στην Μαριούπολη και τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους, οι μαρτυρίες των κατοίκων λένε ότι δεν τους αφήνουν να βγουν από την πόλη το εθνικιστικό τάγμα του Αζόφ. Θα προκαλέσω όποιον έχει μία μαρτυρία έστω να καταγγείλει κάτι διαφορετικό», είπε ο Αυγερινός.

Η απάντηση του Βαλασόπουλου

«Σε μέσο ανεξάρτητο όμως όχι ρωσικό, απαγορεύεται στα ρωσικά Μέσα, είναι ελεγχόμενα τα πράγματα», απάντησε ο Βαλασόπουλος. Ο Αυγερινός στη συνέχεια είπε: «Οσοι γνωρίζουν τι εστί τάγματα Αζόφ και τι έχουν τραβήξει οι άνθρωποι από την κατάληψη της Μαριούπολης εδώ και χρόνια. Τα τάγματα του Αζόφ δεν υπακούν πλέον στο Κίεβο. Δεν μπορεί να τους πείσει το Κίεβο».

«Αμάν με αυτό το Αζόφ, πόσοι είναι πια και δεν μπορεί ολόκληρη η Ρωσία να τους κάνει καλά», αναρωτήθηκε ο Βαλασόπουλος. Και πρόσθεσε: Είναι θέμα πώς το βλέπει ο καθένας. Μπαίνουν οι τύποι από τη Συρία, μπαίνουν οι Βάγκνερ, έχουν μπει οι Τσετσένοι, τι δουλειά έχουν οι Τσετσένοι;

Ο διάλογος Αυγερινού  – Βαλασόπουλου

Αυγερινός: Ανοιξε καμιά γεωγραφία, είναι ρωσική επαρχία η Τσετσενία, Ρώσοι στρατιώτες είναι.

Βαλασόπουλος: Υποτίθεται ότι στην Μαριούπολη είναι οι Αζόφ, δύο εβδομάδες δεν μπορεί να τους κάνει καλά ο ρωσικός στρατός; Την έχουν ισοπεδώσει.

Αυγερινός: Επρεπε να την ισοπεδώσουν περισσότερο για να είναι ευχαριστημένος ο Παντελής… Οποιος θέλει να αμφισβητήσει στοιχεία του ρεπορτάζ μου με επιχειρήματα. Κάποιοι συνάδελφοι ενεπλάκησαν πολύ πρόσφατα. Παρακολουθώ τον εμφύλιο της Ουκρανίας από το 2014. Θα παρακαλέσω λίγο μεγαλύτερο σεβασμό για το τι γνωρίζει ο καθένας στο ρεπορτάζ. Καμία προσωπική κουβέντα για το ρεπορτάζ μου δεν θα ανεχτώ. Λέω ξεκάθαρα ότι η Σπάρτα είναι αριστερή οργάνωση και το Ντονιέτσκ αυτοανακηρύχθηκε σε λαϊκή δημοκρατία γιατί έχουν τις ρίζες τους στην σοβιετική εποχή.

Βαλασόπουλος: Το ότι λένε αυτοί ότι είναι αριστεροί, δεν λέει τίποτα.

Αυγερινός: Μπορείς να το αμφισβητήσεις Παντελή με επιχειρήματα; Ξέρεις ποιος είναι ο Μοτορόλα;

Σε εκείνο το σημείο έπεσαν, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να πηγαίνουν σε διάλειμμα.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr