ΕΟΚ: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού

0
31

Σύμφωνα με δημοσιεύματα γυναίκα υπάλληλος της ΕΟΚ κατήγγειλε ανώτατο στέλεχος της ομοσπονδίας, για απόπειρα βιασμού και για μία σειρά από σεξουαλικές παρενοχλήσεις .

Ο ασκός του Αιόλου για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση και στο χώρο του αθλητισμού, που άνοιξε μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, φαίνεται πως δύσκολα θα κλείσει. Ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να απασχολήσει αυτή τη φορά τον χώρο του μπάσκετ και έχει να κάνει με νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση αλλά το κυριότερο απόπειρα βιασμού, που φέρεται να έλαβε χώρα στον στενό κύκλο της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

ΕΟΚ

Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και αυτή τη στιγμή εξετάζεται η υπόθεση και όλες οι παράμετροί της, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προωθηθεί στην Εισαγγελία για περαιτέρω ενέργειες της Δικαιοσύνης. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, πρόκειται για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού εις βάρος ανώτατου στελέχους της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, η οποία έγινε από επί σειρά ετών υπάλληλος της ΕΟΚ. Μάλιστα, οι πράξεις που καταγγέλθηκαν, φέρονται να έγιναν από το 2014 έως και το 2018.

ΕΟΚ: Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε όπου αναφέρεται:

«Λίγο πριν από τις εκλογές, η επιχείρηση ανάδειξης φερόμενης καταγγελίας και ειδικά ο τρόπος αυτής μέσω διαρροών, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και υπόννοιες. Τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΟΚ θα επιληφθούν άμεσα επί των δημοσιευμάτων με κάθε νόμιμο μέσο. Ουδείς υπεράνω της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Το ελληνικό μπάσκετ, 6ο στον κόσμο και 3ο στην Ευρώπη, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και από τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr